Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Harteman Holding heeft als doel al haar activiteiten op maatschappelijk verantwoorde wijze uit te voeren. Deze omvangrijke term uit zich binnen onze organisatie in een aantal speerpunten, waaronder:

Veiligheid:

Het voornaamste doel binnen de Harteman-bedrijven is het waarborgen van veiligheid voor onze mederwerkers, collega's en werkomgeving. Om dit te bewerkstelligen voeren van een proactief beleid op het gebied van Veiligheid en Gezondheid waarin naar continue verbetering wordt gestreeft.

Milieu:

Door milieubewuste en toekomstbestendige investeringen wordt door Harteman een substantiële bijdrage geleverd welke wordt versterkt door continue optimalisatie van onze uitvoeringsprocessen.

Toekomst:

Harteman investeert in de opleiding van haar medewerkers. Zo bieden wij leer- / werkplaatsen aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tevens faciliteren wij duale studies op MBO en HBO niveau. Dit alles om kennis binnen Harteman op hoog niveau te houden. 

CO2-beleid:

"Samenwerken aan uw leefruimte", zo luidt de slogan van de firma Harteman. In het verlengde van deze slogan past de uitspraak "Samen zorgen voor minder CO2". Een maatschappelijk verantwoorde, milieubewuste leefomgeving staat immers bij Harteman hoog in het vaandel. Wij hebben afgelopen periode een gedegen CO2-beleid en plan van aanpak ontwikkeld waarmee wij de CO2-uitstoot van onze bedrijfsactiviteiten kunnen verminderen.

 

Laatste artikelen

Voortgang CO2 beleid 2020

Vanaf 2015 zijn wij gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder, een certificaat waar wij erg trots op zijn. Daarnaast vinden wij het als bedrijf zijnde onze verantwoordelijkheid om onze CO2 uitstoot zoveel mogelijk te beperken. Het is voor ons een vanzelfsprekendheid geworden om daar continu aa...

Lees meer

Energiemanagementprogramma 2017-2025

Samenwerken aan uw leefruimte

"Samenwerken aan uw leefruimte". Dat is onze slogan. Dit geldt natuurlijk ten aanzien van onze GWW-projecten, zand & grind en onze transportdiensten, maar wij willen dit ruimer zien. Leefruimte is naast een mooie en comfortabele leefruimte ook: Lees meer