Harteman op Dag van de Bouw: kom kijken hoe wij het maken

Zaterdag 24 mei a.s. neemt Harteman deel aan ‘Dag van de Bouw’, een landelijke campagne die ieder jaar wordt georganiseerd door Bouwend Nederland. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen achter de hekken van één van onze bouwlocaties, namelijk De Brede Zorgschool aan de Rivierenlandlaan in Tiel. In opdracht van de Gemeente Tiel is Harteman Weg- en Waterbouw B.V. hoofdaannemer van de complete terreininrichting rondom het gebouw. Ook onze andere werkmaatschappijen, zoals Harteman Zand- en Grindhandel en Harteman Verhuur, leveren een belangrijke bijdrage aan de realisatie van De Brede Zorgschool.

Van 10:00 tot 16:00 uur verzorgen wij samen met onder andere Bouwbedrijf De Vree en Sliepen, hoofdaannemer bouw in opdracht van Woningcorporatie SVT en tevens initiatiefnemer van Dag van de Bouw, rondleidingen op de bouwplaats en door het gebouw van De Brede Zorgschool.

De gehele middag zullen verschillende activiteiten voor een breed publiek plaatsvinden.  Ook jongeren kunnen tijdens de Dag van de Bouw kennis maken met de techniek. Laat u informeren, verrassen en inspireren! Op de bouwlocatie is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Meer informatie: www.dagvandebouw.nl

Wij ontmoeten u graag op de negende editie van de Dag van de Bouw.


Deel dit artikel

Nieuwsarchief